Οικόπεδο Προς Πώληση

Θερμαϊκός, Θεσσαλονίκη - Περιφ. Δήμοι

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός ακινήτου
719406
Τύπος
Οικόπεδο
Τιμή
1.200.000€
Εμβαδόν
6.000 τ.μ.
Τιμή / τ.μ.
200€
Απόσταση από θάλασσα
200 μέτρα
Περιοχή
Θερμαϊκός, Θεσσαλονίκη - Περιφ. Δήμοι

Περίληψη

Θεσσαλονίκη, Θερμαϊκός: Πωλείται Οικόπεδο 6000τ.μ. Εντός σχεδίου πόλεως με συντελεστή δόμησης 0,6 σε πολύ καλό σημείο, 200 μ από τη Θάλασσα κ πρόσβαση σε κεντρικούς δρόμους. Δυνατότητα Οικοδόμησης ξενοδοχειακής μονάδας ή Επαγγελματικών χώρων.... Κωδικός Ακινήτου: #719406 ** **

Χαρακτηριστικά

Ζώνη: Οικιστική
Οικιστική Περιοχή: Ναι
Συντελεστής Δόμησης: 0.6
Εντός σχεδίου πόλεως: Ναι
Πρόσοψης
Απόσταση από Θάλασσα: 200m

Τοποθεσία ακινήτου

Συγκοινωνία
Σχολεία

Σχετικά ακίνητα

Λίγα λόγια για την περιοχή του ακινήτου

Θερμαϊκός, Θεσσαλονίκη - Περιφ. Δήμοι

Ο Θερμαϊκός Κόλπος είναι ο μεγαλύτερος κόλπος του Αιγαίου πελάγους. Βρέχει τη Θεσσαλονίκη στο βορειότερο σημείο του, την Πιερία και ένα τμήμα του Νομού Λαρίσης ... και τη Χαλκιδική στα ανατολικά. Το πλάτος του κυμαίνεται από 5 χιλιόμετρα στην περιοχή της Θεσσαλονίκης μέχρι 50 στο νοτιότερο τμήμα του. Στον Θερμαϊκό εκβάλλουν οι ποταμοί Αξιός, Αλιάκμονας, Λουδίας, Γαλλικός ,Πηνειός και Δενδροπόταμος, καθώς και αρκετοί μικρότεροι. Στις δυτικές του ακτές δεσπόζουν τα Πιέρια όρη και ο Όλυμπος. Οι ακτές του συγκεντρώνουν μερικές από τις ομορφότερες παραλίες της Ελλάδας, τις οποίες επισκέπτεται μεγάλος αριθμός τουριστών.
Πήρε το όνομά του από την Αρχαία Θέρμη, πόλη που βρισκόταν στην θέση της σημερινής Θεσσαλονίκης. Από τους Ρωμαίους ονομαζόταν Thermaicus ή Thermaeus sinus (Θερμαϊκός κόλπος) ή Macedonicus sinus (Μακεδονικός κόλπος).

Εμφάνιση περισσότερων Απόκρυψη

Μάθετε για το ακίνητο

Στοιχεία επικοινωνίας