ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ επαγγελματικός χώρος (~135τμ) κατάλληλος..." />

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ Γραφείο 135 τ.μ.

imageimageimageimageimageimage


Γραφείο 135 τ.μ.

280€

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ επαγγελματικός χώρος (~135τμ) κατάλληλος για χρήση γραφείου. Περιλαμβάνει 2 χώρους. Ο 1ος (~100τμ) έχει πάγκο κουζίνας (νεροχύτη, ντουλάπια κλπ) και επικοινωνεί με τον 2ο (~35τμ) με εσωτερική πόρτα και μικρό διάδρομο. Στον χώρο υπάρχει και WC.

Θεσσαλονίκη, Κέντρο : Ενοικιάζεται Γραφείο 135τ.μ. στον 1ο όροφο με ασανσέρ. Αποτελείται από. Είναι κατασκευασμένο το 1975. Τιμή 280€ | Κωδικός Ακινήτου: #720536 ------------------- Η εταιρία cozyestate και όλοι οι συνεργάτες της λειτουργούν βάσει της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί μεσιτείας. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο εντολέας . Με την υπόδειξη του ακινήτου κρίνεται απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και το ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α Για περισσότερες ευκαιριες νέων ακινήτων της εταιρίας δείτε εδώ www.cozyestate.gr

ΧΑΡΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;
Cozy Real Estate
Cozy Κέντρο
Μεσιτικό Γραφείο

Ακολουθήστε μας σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα και βρείτε εύκολα και γρήγορα το ακίνητο που ταιριάζει στις δικες σας ανάγκες.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
Προβολή ΑκινήτουΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Προτεινόμενα