Πωλείται Διαμέρισμα 107 τ.μ..." />

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Διαμέρισμα 107 τ.μ.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage


Διαμέρισμα 107 τ.μ.

140.000€

Πωλείται Διαμέρισμα 107 τ.μ. 1ου ορόφου, πλήρως ανακαινισμένο στην Άνω Τούμπα ένα στενό κάτω από την Λαμπράκη ακριβώς στο ύψος του περιφερειακού στα Κωνσταντινουπολίτικα. Προ διετίας, περάστηκε περλομπετόν στο δάπεδο και κατόπιν καινούρια πλακάκια, καινούριες υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις σε ολόκληρο το διαμέρισμα. Τα είδη υγιεινής στο μπάνιο και αυτά ολοκαίνουρια και υπάρχει καμπίνα στην ντουζιέρα. Υπάρχουν 3 δωμάτια, τα δύο πίσω με δικό τους μπαλκόνι και περασμένα κάγκελα ασφαλείας στα κουφώματα. Υπάρχει άλλο ένα δωμάτιο μπροστά δίπλα από την κουζίνα με ενιαίο μεγάλο μπαλκόνι. Σε όλα τα κουφώματα έχουν περαστεί σίτες. Οι εσωτερικές πόρτες και η πόρτα ασφαλείας είναι καινούριες ενώ πάνω από το μπάνιο έχει δημιουργηθεί μεγάλο πατάρι για αποθηκευτικό χώρο. Κάτω από το σπίτι λόγω πυλωτής έχει περαστεί μόνωση που σε συνδυασμό με το περλομπετόν δεν υπάρχει απώλεια θερμότητας. Το διαμέρισμα θερμαίνεται με ατομικό φυσικό αέριο. Υπάρχει συγκεκριμένη θέση πάρκινγκ. Η τιμή δεν περιλαμβάνει τα έπιπλα.

ΤΙΜΗ 140.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #722072 cozy

ΧΑΡΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;
Cozy Real Estate
Cozy Real Estate
Μεσιτικό Γραφείο
  • sales@cozyestate.gr
  • (+30) 2310 811109
  • (+30) 6936 030577
  • Δελφών 154 Θεσσαλονίκη, 542 48

Ακολουθήστε μας σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα και βρείτε εύκολα και γρήγορα το ακίνητο που ταιριάζει στις δικες σας ανάγκες.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
Προβολή ΑκινήτουΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Προτεινόμενα