ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Έχουμε σχεδιάσει ολοκληρωμένες και σύγχρονες κτηματομεσιτικές υπηρεσίες και καλύπτουμε ένα ευρύ φάσμα εξυπηρέτησης πελατών. Οι κτηματομεσίτες, οι νομικοί μας σύμβουλοι και οι μηχανικοί της ομάδας μας αναλαμβάνουν ενοικιάσεις, πωλήσεις και ανακαινίσεις κατοικίας και επαγγελματικής στέγης, ενώ σε περίπτωση που είστε ιδιοκτήτης οικοπέδου και ενδιαφέρεστε για αντιπαροχή ή διαθέτετε επενδυτικό ακίνητο θα σχεδιάσουμε με εσάς και για εσάς ένα εξατομικευμένο πλάνο αξιοποίησης. Διαχειριζόμαστε ένα δυναμικό χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει όλων των κατηγοριών τα ακίνητα. Έχουμε αναπτύξει ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών για να έχετε όλες τις υπηρεσίες σε ένα μέρος.

0

Πελάτες

0

Ακίνητα

0

Εξειδικευμένα Στελέχη

Τι μας ξεχωρίζει

Φωτογραφίες από τον χώρο μας

Το γραφείο μας πρόκειται για έναν χώρο που εμπνέει εργατικότητα, παραγωγικότητα, συνεργασίά και αποτελέσματα. Ελάτε στο μεσιτικό μας γραφείο για να σας βοηθήσει η ομάδα μας να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Λίγα λόγια από τον ιδιοκτήτη

Τα τελευταία χρόνια , η αγορά ακινήτων στην Ελλάδα ανακάμπτει, με σταθερούς ρυθμούς, μετά από μια δύσκολη περίοδο αστάθειας και οικονομικής ύφεσης.

Πάρα την δύσκολη και άγονη αυτή περίοδο, η φράση ” ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι μας ” ήταν πάντα επίκαιρη και επαναλαμβανόμενη στις οικογενειακές συζητήσεις, θεμελιώνοντας ισχυρές αξίες, καθιστώντας την αγορά ακινήτου όνειρο ζωής…

Οι επενδύσεις σε ακίνητα και σε γη, ήταν και παραμένουν οι πλέον αξιόπιστες τοποθετήσεις χρημάτων για τους Έλληνες, αφού συνδυάζουν την σταθερότητα και την ασφάλεια με τις υψηλές αποδόσεις, καθιστώντας την αγορά ακίνητων έναν από τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης και οικονομίας.

Η αγορά ακινήτων είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την φυσική εξέλιξη του ανθρώπου.

Δεν έχει να κάνει με απλά καταναλωτικά προϊόντα , αλλά με βασικές βιοποριστικές ανάγκες του ανθρώπου “μοχλευμένες” με όνειρα ζωής. Σε αυτήν την συναρπαστική αγορά, σας προσκαλούμε με την υπόσχεση μιας ειλικρινούς, έντιμης και επαγγελματικής συνεργασίας

Κούρτης Αθανάσιος

Γίνε μέλος της
ομάδας μας

Γίνε κι εσύ σύμβουλος
ακίνητης περιουσίας