Διαμέρισμα Προς Πώληση

Κέντρο, Θεσσαλονίκη - Κέντρο

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός ακινήτου
14461
Τύπος
Διαμέρισμα
Τιμή
600.000€
Εμβαδόν
118 τ.μ.
Τιμή / τ.μ.
5.085€
Υπνοδωμάτια
2
Έτος κατασκευής
1965
Περιοχή
Κέντρο, Θεσσαλονίκη - Κέντρο

Περίληψη

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μπροστά στη θάλασσα και με θέα πρός αυτήν ,πωλείται διαμέρισμα 118τμ. Εκτος όροφος, όχι τελευταίος,εμπρόσθιο με νότιο προσανατολισμό. Εχει δύο μεγάλα δωμάτια,ευρύχωρο σαλόνι,χωριστή κουζίνα ,μπάνιο,βοηθητικό wc και αποθήκη-ντουλάπα.Είναι σε άριστη κατάσταση έτοιμο να κατοικηθεί.

Χαρακτηριστικά

Όροφος: 6
Επίπεδα: 1
Υπνοδωμάτια: 2
Μπάνια: 1
WC: 1
Κουζίνες: 1
Σαλόνια: 1
Ανακαινισμένο
Θέρμανση: Κεντρική
Φυσικό αέριο
Κουφώματα: Συνθετικά
Κλιματισμός
Ασανσέρ
Πρόσοψης
Τέντες
Φωτεινό
Θέα: Θάλασσα

Τοποθεσία ακινήτου

Συγκοινωνία
Σχολεία

Σχετικά ακίνητα

Λίγα λόγια για την περιοχή του ακινήτου

Κέντρο, Θεσσαλονίκη - Κέντρο

Η πόλη της Θεσσαλονίκης έχει ένα αρκετά εκτεταμένο κέντρο, στο οποίο συγκεντρώνονται τα περισσότερα καταστήματα, δημόσιες υπηρεσίες, αξιοθέατα και χώροι αναψυχής. Η έκτασή του μπορεί ... βορειοδυτικά από την Πλατεία Δημοκρατίας (γνωστή και ως Πλατεία Βαρδαρίου) που παραδοσιακά αποτελεί το κέντρο της πόλης και την αρχή χιλιομέτρησης αποστάσεων για τη Θεσσαλονίκη. Νοτιοανατολικά ορίζεται από την Πανεπιστημιούπολη, νοτιοδυτικά από την παραλιακή Λεωφόρο Νίκης και βορειοανατολικά από την οδό Αγίου Δημητρίου. Το ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης διαχωρίζεται στις συνοικίες: Βαρδάρης, Λαδάδικα, Άνω Λαδάδικα, Φράγκων, Καπάνι, Αριστοτέλους, Διαγώνιος, Ναυαρίνου, Ροτόντα, Αγία Σοφία, Πλατεία Αρχαίας Αγοράς, Ιπποδρόμιο, Λευκός Πύργος.

Κεντρικές οδικές αρτηρίες είναι οι: Τσιμισκή, Εγνατία, Νίκης, Λαγκαδά, Βασιλίσσης Όλγας, Μοναστηρίου και Αγίου Δημητρίου.

Κατά το δεύτερο μισό του 20ού αιώνα υπήρξε σημαντική επέκταση του κέντρου της Θεσσαλονίκης στις εκατέρωθεν πλευρές ΒΔ και ΝΑ. Ενώ παλαιότερα η κεντρική αγορά της πόλης βρισκόταν στην περιοχή του Βαρδαρίου και εκτεινόταν έως το Καπάνι (Αγορά Βλάλη) σήμερα εκτείνεται από την περιοχή του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού έως την πλατεία της Χ.Α.Ν.Θ

Εμφάνιση περισσότερων Απόκρυψη

Μάθετε για το ακίνητο

Στοιχεία επικοινωνίας