Διαμέρισμα Προς Πώληση

Πυλαία, Θεσσαλονίκη - Περιφ. Δήμοι

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός ακινήτου
723088
Τύπος
Διαμέρισμα
Τιμή
220.000€
Εμβαδόν
106 τ.μ.
Τιμή / τ.μ.
2.075€
Υπνοδωμάτια
2
Έτος κατασκευής
1976
Περιοχή
Πυλαία, Θεσσαλονίκη - Περιφ. Δήμοι

Περίληψη

ΠΑΝΟΡΑΜΑ -ΒΙΛΛΑ ΡΙΤΖ: Πωλείται διαμπερές Διαμέρισμα 106τ.μ. στον 3ο όροφο με κεντρική θέρμανση πετρελαίου. Αποτελείται από 2 δωμάτια, 1 σαλονοκουζίνα, 1 κουζίνα, 1 σαλόνι, μπάνιο και 1 WC. Είναι κατασκευασμένο το 1976 και διαθέτει ωραία θέα, συνθετικά κουφώματα, θέση στάθμευσης, δάπεδα από μάρμαρο.. Τιμή 220.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #723088

Χαρακτηριστικά

Όροφος: 3
Επίπεδα: 1
Υπνοδωμάτια: 2
Μπάνια: 1
WC: 1
Σαλοκουζίνες: 1
Κουζίνες: 1
Σαλόνια: 1
Χρήζει ανακαίνισης
Θέρμανση: Κεντρική
Πετρέλαιο
Κουφώματα: Συνθετικά
Τύπος δαπέδων: Μάρμαρο
Εμβαδό μπαλκονιών: 20 τ.μ.
Ασανσέρ
Θέση στάθμευσης
Θωρακισμένη πόρτα
Διαμπερές
Θέα
Ενεργειακή κλάση: Δ

Τοποθεσία ακινήτου

Συγκοινωνία
Σχολεία

Σχετικά ακίνητα

Λίγα λόγια για την περιοχή του ακινήτου

Πυλαία, Θεσσαλονίκη - Περιφ. Δήμοι

Η Πυλαία είναι προάστιο και περιοχή του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Θεσσαλονίκης (ΠΣΘ). Έχει έκταση 26.362 στρέμματα και ο πληθυσμός της, σύμφωνα με την Απογραφή του 2011, ... 34.625 κατοίκους.[1] Απετέλεσε ξεχωριστό Δήμο έως το 2011, οπότε συστήθηκε ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη, που αποτελεί τον μεγαλύτερο σε έκταση Δήμο του ΠΣΘ.

Η Πυλαία συνορεύει ανατολικά με το Πανόραμα, το οποίο υπάγεται στον ίδιο δήμο, και δυτικά με τον Δήμο Καλαμαριάς και τον Δήμο Θεσσαλονίκης.
Η αρχαία ονομασία της Πυλαίας είναι Στρέψα, ενώ κατά τη Βυζαντινή εποχή και την Τουρκοκρατία ήταν γνωστή ως Καπουτζήδα, που σημαίνει καστροφύλακες. Σε όλη τη διάρκεια της οθωμανικής κυριαρχίας ανήκε διοικητικά στο ναχιγιέ της Καλαμαριάς[2]. Το σημερινό της όνομα καθιερώθηκε από το 1927, θυμίζοντας και πάλι την ιδιότητα των κατοίκων της να φυλούν τις Πύλες της Θεσσαλονίκης. Προστάτης του χωριού είναι ο Προφήτης Ηλίας[εκκρεμεί παραπομπή]. Στην περιοχή βρίσκεται το Γήπεδο μπάσκετ ΠΑΟΚ και εδρεύουν οι ομάδες Α.Ε. Πυλαίας και Α.Μ.Ο. Εθνικός Πυλαίας.

Εμφάνιση περισσότερων Απόκρυψη

Μάθετε για το ακίνητο

Στοιχεία επικοινωνίας