Γραφείο Προς Ενοικίαση

Κέντρο, Θεσσαλονίκη - Κέντρο

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός ακινήτου
723170
Τύπος
Γραφείο
Τιμή
350€
Εμβαδόν
87 τ.μ.
Τιμή / τ.μ.
4€
Χώροι
3
Έτος κατασκευής
1972
Περιοχή
Κέντρο, Θεσσαλονίκη - Κέντρο

Περίληψη

Πολύ ευχάριστο και φωτεινό γραφείο. Τρία χωριστά γραφεία  5ου ορόφου που βλέπουν όλα μπροστά. Προθάλαμος μπροστά από όλα τα γραφεία μπορεί να στεγάσει άνετα 2-4 συνεργάτες . Ακόμα και ο προθάλαμος πολύ φωτεινός γιατί  τα γραφεία έχουν  "εσωτερικά" παράθυρα και υπάρχει παράθυρο μεγάλο και από την πίσω πλευρά. Μπάνιο κοινόχρηστο στον όροφο. 
Επαγγελματική οικοδομή με 2 ασανσέρ , πολύ προσεγμένη. 
 
Θεσσαλονίκη, Κέντρο: Ενοικιάζεται Γραφείο 87τ.μ. στον 5ο όροφο με ασανσέρ με ατομική θέρμανση ρεύματος. Αποτελείται από 3 χώρους. Είναι κατασκευασμένο το 1972 και διαθέτει εσωτερικό ασανσέρ, θωρακισμένη πόρτα.. Τιμή 350€ | Κωδικός Ακινήτου: #723170 -------------------

Χαρακτηριστικά

Όροφος: 5
Επίπεδα:
Υπνοδωμάτια: 3
Θέρμανση: Ατομική
Μέσο θέρμανσης: Ρεύμα
Θωρακισμένη πόρτα

Τοποθεσία ακινήτου

Συγκοινωνία
Σχολεία

Σχετικά ακίνητα

Λίγα λόγια για την περιοχή του ακινήτου

Κέντρο, Θεσσαλονίκη - Κέντρο

Η πόλη της Θεσσαλονίκης έχει ένα αρκετά εκτεταμένο κέντρο, στο οποίο συγκεντρώνονται τα περισσότερα καταστήματα, δημόσιες υπηρεσίες, αξιοθέατα και χώροι αναψυχής. Η έκτασή του μπορεί ... βορειοδυτικά από την Πλατεία Δημοκρατίας (γνωστή και ως Πλατεία Βαρδαρίου) που παραδοσιακά αποτελεί το κέντρο της πόλης και την αρχή χιλιομέτρησης αποστάσεων για τη Θεσσαλονίκη. Νοτιοανατολικά ορίζεται από την Πανεπιστημιούπολη, νοτιοδυτικά από την παραλιακή Λεωφόρο Νίκης και βορειοανατολικά από την οδό Αγίου Δημητρίου. Το ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης διαχωρίζεται στις συνοικίες: Βαρδάρης, Λαδάδικα, Άνω Λαδάδικα, Φράγκων, Καπάνι, Αριστοτέλους, Διαγώνιος, Ναυαρίνου, Ροτόντα, Αγία Σοφία, Πλατεία Αρχαίας Αγοράς, Ιπποδρόμιο, Λευκός Πύργος.

Κεντρικές οδικές αρτηρίες είναι οι: Τσιμισκή, Εγνατία, Νίκης, Λαγκαδά, Βασιλίσσης Όλγας, Μοναστηρίου και Αγίου Δημητρίου.

Κατά το δεύτερο μισό του 20ού αιώνα υπήρξε σημαντική επέκταση του κέντρου της Θεσσαλονίκης στις εκατέρωθεν πλευρές ΒΔ και ΝΑ. Ενώ παλαιότερα η κεντρική αγορά της πόλης βρισκόταν στην περιοχή του Βαρδαρίου και εκτεινόταν έως το Καπάνι (Αγορά Βλάλη) σήμερα εκτείνεται από την περιοχή του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού έως την πλατεία της Χ.Α.Ν.Θ

Εμφάνιση περισσότερων Απόκρυψη

Μάθετε για το ακίνητο

Στοιχεία επικοινωνίας