Μεζονέτα Προς Ενοικίαση

Πανόραμα, Θεσσαλονίκη - Περιφ. Δήμοι

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός ακινήτου
723802
Τύπος
Μεζονέτα
Τιμή
1.000€
Εμβαδόν
300 τ.μ.
Τιμή / τ.μ.
3€
Υπνοδωμάτια
4
Έτος κατασκευής
1980
Περιοχή
Πανόραμα, Θεσσαλονίκη - Περιφ. Δήμοι

Περίληψη

Θεσσαλονίκη, Πανόραμα: Ενοικιάζεται Μεζονέτα 300τ.μ. 3 επιπέδων με ατομική θέρμανση φυσικού αερίου. Βρίσκεται μέσα σε συγκρότημα τεσσάρων μονοκατοικιών. Αποτελείται από 4 δωμάτια εκ των οποίων τα 1 είναι master, 2 κουζίνες, 2 σαλόνια, Κήπο, αποθήκη, 2 μπάνια και 1 WC. Είναι κατασκευασμένη το 1980 και διαθέτει θέα στη θάλασσα, σοφίτα, πόρτα ασφαλείας, θέση στάθμευσης, κλιματισμό, τζάκι, τέντες, σίτες. Πιο αναλυτικά, το ακίνητο έχει την παρακάτω διαρρύθμιση χώρων:Στο ισόγειο είναι η είσοδος, στον πρώτο όροφο, έχει ένα σαλόνι, ένα καθιστικό, μία τραπεζαρία, μία κουζίνα, ένα WC, καθώς η πίσω μεριά βγάζει στον κήπο του σπιτιού. Στον δεύετρο όροφο έχει 4 δωμάτια, εκ των οποίων το ένα είναι με προσωπικό μπάνιο, μία κουζίνα, ένα μπάνιο και ένα στούντιο νοικοκυράς. Από πάνω υπάρχει σοφίτα, ή οποία βγαίνει στην ταράτσα του σπιτιου. Από όλα τα επίπεδα το σπίτι έχει καταπληκτική θέα στην θάλασσα. Είναι ιδανική για οικογένειες. Τιμή 1.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #723802 -------------------

Χαρακτηριστικά

Όροφος: Ισόγειο
Επίπεδα: 3
Υπνοδωμάτια: 4
Μπάνια: 2
WC: 1
Κουζίνες: 2
Σαλόνια: 2
Θέρμανση: Ατομική
Φυσικό αέριο
Διπλά τζάμια
Τύπος δαπέδων: Πλακάκι
Ιδανικό για οικογένειες
Κλιματισμός
Σοφίτα
Βεράντα
Πρόσοψης
Τζάκι
Θέση στάθμευσης
Κήπος
Εσωτερική σκάλα
Πόρτα ασφαλείας
Σίτες
Τέντες
Διαμπερές
Φωτεινό
Aποθήκη
Θέα: Θάλασσα
Ενεργειακή κλάση: Δ

Τοποθεσία ακινήτου

Συγκοινωνία
Σχολεία

Σχετικά ακίνητα

Λίγα λόγια για την περιοχή του ακινήτου

Πανόραμα, Θεσσαλονίκη - Περιφ. Δήμοι

Το Πανόραμα είναι προάστιο της Θεσσαλονίκης και, σύμφωνα με την Απογραφή του 2011, έχει πληθυσμό 17.444 μόνιμους κατοίκους. Έως την 31-12-2010 αποτελούσε τον ομώνυμο δήμο ... Θεσσαλονίκης, στην Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Βάσει του Νόμου 3852/2010 "Πρόγραμμα Καλλικράτης", ο Δήμος Πανοράματος συνενώθηκε με τους Δήμους Χορτιάτη και Πυλαίας, συνιστώντας τον ενιαίο Δήμο Πυλαίας - Χορτιάτη, ο οποίος λειτουργεί από την 1-1-2011. Ως έδρα έχει οριστεί το Πανόραμα.

Βρίσκεται ανατολικά της Θεσσαλονίκης, στους πρόποδες του όρους Χορτιάτη και σε υψόμετρο 250 μέτρων.
Η ύπαρξη αρχαιολογικών ευρημάτων, στην περιοχή Πλατανάκια, των οκτώ βυζαντινών νερόμυλων και υδραυλικών κατασκευών, οι οποίοι λειτουργούν με υδρομυλικό σύστημα χάρη στη μεγάλη κλίση του εδάφους και αποτελούν τυπικό "βιοτεχνικό συγκρότημα", αποτελούν ένα πολύτιμο τεκμήριο για τη βιομηχανική αρχαιολογία.

Το Πανόραμα κατά τη διάρκεια της τουρκοκρατίας κατοικούνταν, τουλάχιστον από τον 18ο αιώνα, από μουσουλμάνους. Το αρχικό του όνομα ήταν Αρσακλί ή Ακσακλί. Διοικητικά υπαγόταν στο ναχιγιέ της Καλαμαριάς.[1] Το νέο χωριό ιδρύθηκε το 1914 από πρόσφυγες της Μικράς Ασίας. Κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, τα συμμαχικά στρατεύματα εγκατέστησαν ένα πρόχειρο νοσοκομείο και το 1922, με την ανταλλαγή πληθυσμών που αποφασίστηκε στη Συνθήκη της Λωζάνης, συστάθηκε οικισμός με πληθυσμούς από την Τραπεζούντα και την Αργυρούπολη. Με τη λήξη του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, η περιοχή εξελίχθηκε σε παραθεριστικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ εικάζεται πως αργότερα, σε συνέλευση της τότε κοινότητας, προτάθηκε η αλλαγή του ονόματος σε 'Πανόραμα', λόγω της εξέχουσας θέσης και της αμφιθεατρικής θέας που προσφέρει προς την πόλη της Θεσσαλονίκης. Κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο καθημερινά ομάδες ανθρώπων από την Καλαμαριά μετέβαιναν καθημερινά στο Πανόραμα με τα πόδια, περνώντας περιμετρικά από το Συγκρότημα Αλλατίνη και την Πυλαία, προκειμένου να μαζέψουν πουρνάρια τα οποία έπειτα αντάλλασσαν με ψωμί στους φούρνους. Μέχρι το 1970, το Πανόραμα καταλάμβαναν σχεδόν παντού χωράφια και αγριόφυτα, ενώ λιγοστές ήταν οι κατοικίες.

Με τα χρόνια, πιο συγκεκριμένα από τα μέσα της δεκαετίας του 1970, η κοινότητα αναπτύχθηκε και εξελίχθηκε σε πολυτελές προάστιο της Θεσσαλονίκης, φτάνοντας το 2006 να καταλαμβάνει έκταση 33.000 στρεμμάτων και με τον πληθυσμό της να υπολογίζεται σε περίπου 20.000 κατοίκους.

Εμφάνιση περισσότερων Απόκρυψη

Μάθετε για το ακίνητο

Στοιχεία επικοινωνίας