Μεζονέτα Προς Πώληση

Μουδανιά, Χαλκιδική

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός ακινήτου
723810
Τύπος
Μεζονέτα
Τιμή
350.000€
Εμβαδόν
264 τ.μ.
Τιμή / τ.μ.
1.326€
Υπνοδωμάτια
4
Έτος κατασκευής
2005
Περιοχή
Μουδανιά, Χαλκιδική

Περίληψη

ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ Μεζονέτα με συνολικο εμβαδον κτισματος 264τ.μ. σε 1600τ.μ. οικόπεδο Αποτελειτε απο τρια επιπεδα ,ισόγειο ,πρωτος και δευτερος και διαθετει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου. Αποτελείται από 4 δωμάτια, 2 κουζίνες, 2 σαλόνια, Κήπο, αποθήκη και 3 μπάνια. Είναι κατασκευασμένη το 2005 και διαθέτει ωραία θέα, ατομικη πισίνα, κουφώματα αλουμινίου, πόρτα ασφαλείας, 2 θέσεις στάθμευσης, τζάκι.Αμεσα διαθεσιμο . Τιμή 350.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #723810 -------------------

Χαρακτηριστικά

Όροφος: Ισόγειο
Επίπεδα: 0
Υπνοδωμάτια: 4
Μπάνια: 3
Κουζίνες: 2
Σαλόνια: 2
Θέρμανση: Αυτόνομη
Πετρέλαιο
Κουφώματα: Αλουμινίου
Τύπος δαπέδων: Πλακάκι
Εμβαδό οικοπέδου: 1600 τ.μ.
Πρόσοψης
Τζάκι
Θέση στάθμευσης
Κήπος
Εσωτερική σκάλα
Πόρτα ασφαλείας
Διαμπερές
Φωτεινό
Aποθήκη
Πισίνα
Θέα
Προσανατολισμός: Νοτιοανατολικός

Τοποθεσία ακινήτου

Συγκοινωνία
Σχολεία

Λίγα λόγια για την περιοχή του ακινήτου

Μουδανιά, Χαλκιδική

Τα Νέα Μουδανιά (συχνά αναφέρονται άτυπα και ως Μουδανιά) είναι κωμόπολη και έδρα του Καλλικρατικού Δήμου Νέας Προποντίδας του νομού Χαλκιδικής. Στην απογραφή του 2011 ... κατοίκους, κάτι που κάνει τα Νέα Μουδανιά την μεγαλύτερη πληθυσμιακά κωμόπολη της Χαλκιδικής. Η απόστασή τους από τη Θεσσαλονίκη είναι 54 χιλιόμετρα. Οι κάτοικοι ασχολούνται με τις τουριστικές επιχειρήσεις και με την αλιεία. Μαζί με τη Νέα Μηχανιώνα η κωμόπολη αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα αλιευτικά κέντρα στην Κεντρική Μακεδονία. Θέλοντας να δείξουν τη διαχρονική σημασία που έχει το ψάρεμα για τη ζωή τους, οι κάτοικοι ίδρυσαν το 2002 το Μουσείο Παραδοσιακών Σκαφών και Εργαλείων, το οποίο βρίσκεται στο λιμάνι των Νέων Μουδανιών. Η ιχθυόσκαλα της παραλίας είναι μία από τις μεγαλύτερες της Μεσογείου[1] και διακινεί τόνους γαύρου και σαρδέλας, εντός και εκτός Ελλάδας.

Τα Νέα Μουδανιά είναι το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Χαλκιδικής και ανάμεσα στα εμπορικά καταστήματα ο επισκέπτης μπορεί να βρει, τράπεζες, ταχυδρομείο, το Λαογραφικό μουσείο "Βιθυνία", το Μουσείο Αλιευτικών σκαφών και εργαλείων, Πολιτιστικούς συλλόγους, ναυτικό όμιλο, σχολεία (6 νηπιαγωγεία, 4 Δημοτικά, 2 Γυμνάσια , 2 Λύκεια και λειτουργεί παράρτημα των ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης) και δημόσιες υπηρεσίες. Στην κωμόπολη λειτουργεί μία φορά την εβδομάδα (κάθε Τετάρτη) η μεγαλύτερη υπαίθρια λαϊκή αγορά της Χαλκιδικής.


.
Στα Νέα Μουδανιά δραστηριοποιείται ο ΠΟΜ, ποδοσφαιρικός σύλλογος, που αγωνίζεται στην Δ΄ εθνική κατηγορία αλλά και μια ομάδα της Α2 στην πετοσφαίριση, η Σκακιστική Ακαδημία Μουδανιών που αγωνίζεται στην Α' κατηγορια Θεσ/νικης και ο Ναυτικός Όμιλος Μουδανιών με πλούσια αγωνιστική δράση.

Εμφάνιση περισσότερων Απόκρυψη

Μάθετε για το ακίνητο

Στοιχεία επικοινωνίας