Διαμέρισμα Προς Πώληση

Πυλαία, Θεσσαλονίκη - Περιφ. Δήμοι

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός ακινήτου
724373
Τύπος
Διαμέρισμα
Τιμή
258.000€
Εμβαδόν
117 τ.μ.
Τιμή / τ.μ.
2.205€
Υπνοδωμάτια
3
Έτος κατασκευής
Υπό Κατασκευή
Περιοχή
Πυλαία, Θεσσαλονίκη - Περιφ. Δήμοι

Περίληψη

Θεσσαλονίκη, Πυλαία: Πωλείται στο Ελαιόρεμα,σε υπο ανέγερση 3όροφης πολυκατοικίας, τρίφατσο διαμπερές και γωνιακό Διαμέρισμα 117,26τ.μ. πολυτελούς κατασκευής, στον 2ο και τελευταίο όροφο με κεραμοσκεπή...   Αποτελείται από Σαλόνι,κουζίνα σ εσοχή,3 Δωμάτια, Μπάνιο και  WC. Θέρμανση ενδοδαπέδια ατομικού φυσικού αερίου.Διαθέτει συνθετικά κουφώματα με διπλά τζάμια,υπόγεια αποθήκη 14,14τμ καθορισμένη θέση στάθμευσης στο οικόπεδο.. Τιμή 258.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #724373

Χαρακτηριστικά

Όροφος: 2
Επίπεδα: 1
Υπνοδωμάτια: 3
Μπάνια: 1
WC: 1
Κουζίνες: 1
Σαλόνια: 1
Θέρμανση: Ατομική
Φυσικό αέριο
Κουφώματα: Συνθετικά
Διπλά τζάμια
Πολυτελής κατοικία
Συναγερμός
Βεράντα
Γωνιακό
Ασανσέρ
Πρόσοψης
Θέση στάθμευσης
Θωρακισμένη πόρτα
Διαμπερές
Φωτεινό
Aποθήκη
Ενδοδαπέδια θέρμανση
Προσανατολισμός: Ανατολικομεσημβρινός

Τοποθεσία ακινήτου

Συγκοινωνία
Σχολεία

Σχετικά ακίνητα

Λίγα λόγια για την περιοχή του ακινήτου

Πυλαία, Θεσσαλονίκη - Περιφ. Δήμοι

Η Πυλαία είναι προάστιο και περιοχή του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Θεσσαλονίκης (ΠΣΘ). Έχει έκταση 26.362 στρέμματα και ο πληθυσμός της, σύμφωνα με την Απογραφή του 2011, ... 34.625 κατοίκους.[1] Απετέλεσε ξεχωριστό Δήμο έως το 2011, οπότε συστήθηκε ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη, που αποτελεί τον μεγαλύτερο σε έκταση Δήμο του ΠΣΘ.

Η Πυλαία συνορεύει ανατολικά με το Πανόραμα, το οποίο υπάγεται στον ίδιο δήμο, και δυτικά με τον Δήμο Καλαμαριάς και τον Δήμο Θεσσαλονίκης.
Η αρχαία ονομασία της Πυλαίας είναι Στρέψα, ενώ κατά τη Βυζαντινή εποχή και την Τουρκοκρατία ήταν γνωστή ως Καπουτζήδα, που σημαίνει καστροφύλακες. Σε όλη τη διάρκεια της οθωμανικής κυριαρχίας ανήκε διοικητικά στο ναχιγιέ της Καλαμαριάς[2]. Το σημερινό της όνομα καθιερώθηκε από το 1927, θυμίζοντας και πάλι την ιδιότητα των κατοίκων της να φυλούν τις Πύλες της Θεσσαλονίκης. Προστάτης του χωριού είναι ο Προφήτης Ηλίας[εκκρεμεί παραπομπή]. Στην περιοχή βρίσκεται το Γήπεδο μπάσκετ ΠΑΟΚ και εδρεύουν οι ομάδες Α.Ε. Πυλαίας και Α.Μ.Ο. Εθνικός Πυλαίας.

Εμφάνιση περισσότερων Απόκρυψη

Μάθετε για το ακίνητο

Στοιχεία επικοινωνίας