Μεζονέτα Προς Ενοικίαση

Άνω Ηλιούπολη, Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκη - Περιφ. Δήμοι

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός ακινήτου
724595
Τύπος
Μεζονέτα
Τιμή
400€
Εμβαδόν
65 τ.μ.
Τιμή / τ.μ.
6€
Υπνοδωμάτια
2
Έτος κατασκευής
2000
Περιοχή
Άνω Ηλιούπολη, Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκη - Περιφ. Δήμοι

Περίληψη

Σταυρούπολη, Άνω Ηλιούπολη: Ενοικιάζεται ανακαινισμένη διαμπερής Μεζονέτα 65τ.μ. προσόψεως σε ισόγειο 2 επιπέδων με αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου. Αποτελείται από 2 δωμάτια, 1 κουζίνα, 1 σαλόνι, και 2 μπάνια. Είναι κατασκευασμένη το 2000, βαμμένη και διαθέτει συνθετικά κουφώματα, πόρτα ασφαλείας, δάπεδα από πλακάκι. Το ακίνητο έχει την παρακάτω διαρρύθμιση χώρων:Σαλόνι, κουζίνα, μπάνιοΥπνοδωμάτια, μπάνιο Χωρίς μηνιαία κοινόχρηστα. Τιμή 400€ | Κωδικός Ακινήτου: #724595

Χαρακτηριστικά

Όροφος: Ισόγειο
Επίπεδα: 2
Υπνοδωμάτια: 2
Μπάνια: 2
Κουζίνες: 1
Σαλόνια: 1
Ανακαινισμένο
Έτος ανακαίνισης: 2020
Θέρμανση: Αυτόνομη
Φυσικό αέριο
Κουφώματα: Συνθετικά
Τύπος δαπέδων: Πλακάκι
Πρόσοψης
Εσωτερική σκάλα
Πόρτα ασφαλείας
Διαμπερές
Βαμμένο
Προσανατολισμός: Ανατολικομεσημβρινός
Απόσταση από Θάλασσα: 3000m

Τοποθεσία ακινήτου

Συγκοινωνία
Σχολεία

Λίγα λόγια για την περιοχή του ακινήτου

Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκη - Περιφ. Δήμοι

Η Σταυρούπολη (υψόμ. 50μ., 46.008 κάτοικοι) είναι περιοχή του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Θεσσαλονίκης και αποτελεί την έδρα του Δήμου Παύλου Μελά. Βρίσκεται στη βορειοδυτική πλευρά της ... δρόμο που οδηγεί ανατολικά προς Καβάλα.

Σύμφωνα με την Απογραφή του 2011, ο πληθυσμός του Δήμου Παύλου Μελά ανέρχεται σε 98.870 κατοίκους και αποτελεί τον τρίτο πληθυσμιακά μεγαλύτερο Δήμο του πολεοδομικού συγκροτήματος, μετά τον Δήμο Θεσσαλονίκης και τον Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου. Ως έδρα του νέου Δήμου ορίστηκε η Σταυρούπολη.Τα αρχαιολογικά ευρήματα που έχουν βρεθεί στην περιοχή της Ομόνοιας μαρτυρούν ότι η ιστορία της περιοχής ξεκινά κατά την νεολιθική εποχή. Η Σταυρούπολη, δυτική ύπαιθρος της Θεσσαλονίκης αλλάζει μορφή μετά το 1914 με την οργανωμένη εγκατάσταση ανθρώπων και τη δημιουργία οικισμών. Πρόσφυγες από τη Μακεδονία, τη Θράκη, τη Μικρά Ασία (Ιωνία, Καππαδοκία, Ικόνιο-Λυκαονία, Πόντος, Βιθυνία) εγκαθίστανται στην περιοχή, η οποία τότε ονομαζόταν Λεμπέτ, από ένα τσιφλίκι που βρισκόταν λίγα χιλιόμετρα βορειότερα. Το όνομα Σταυρούπολη επελέγη από τους πρόσφυγες καθώς είχαν φτάσει πρώτη φορά στην περιοχή ανήμερα της εορτής του Τιμίου Σταυρού στις 14 Σεπτεμβρίου. Η ονομασία αυτή τελικα καθιερώθηκε από το 1932. Στη δεκαετία 1950-1960 με το κύμα της αστυφιλίας, ο πληθυσμός της περιοχής αυξάνεται ραγδαία. Το Δημαρχείο Παύλου Μελά στεγάζεται στο χαρακτηριστικό κόκκινο κτίριο, στην οδό Καραολή & Δημητρίου με Λαγκαδά, και αποτελεί τοπόσημο της περιοχής. Στη Σταυρούπολη βρίσκεται επίσης και ο Καθολικός Ναός του Αγίου Βικεντίου των Λαζαριστών.

Εμφάνιση περισσότερων Απόκρυψη

Μάθετε για το ακίνητο

Στοιχεία επικοινωνίας