Αγροτεμάχιο Προς Πώληση

Ελαιώνες, Πυλαία, Θεσσαλονίκη - Περιφ. Δήμοι

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός ακινήτου
721030
Τύπος
Αγροτεμάχιο
Τιμή
9.500.000€
Εμβαδόν
29.576 τ.μ.
Τιμή / τ.μ.
321€
Απόσταση από θάλασσα
μέτρα
Περιοχή
Ελαιώνες, Πυλαία, Θεσσαλονίκη - Περιφ. Δήμοι

Περίληψη

Πυλαία, Ελαιώνες: Πωλείται γωνιακό αμφιθεατρικό Αγροτεμάχιο πλησιον Κολεγιου Ανατολια ,με συνολικο εμβαδον 29576τ. ,με συντελεστή κάλυψης 20%.Επενδυτική ευκαιρία, για κατασκευή Κολεγίου, σχολείου, κλινικής, εμπορικού κέντρου, εκθεσιακού κέντρου, κέντρο αποκατάστασης, ξενοδοχειακή μονάδα.Μονο σοβαρες προτασεις .Τιμή Πωλησης  9.500.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #721030 -------------------

Χαρακτηριστικά

Προσανατολισμός: Νοτιοανατολικός
Συντελεστής Κάλυψης: 20
Εντός σχεδίου πόλεως: Όχι
Πρόσοψης
Γωνιακό
Κλίση: Αμφιθεατρικό

Τοποθεσία ακινήτου

Συγκοινωνία
Σχολεία

Λίγα λόγια για την περιοχή του ακινήτου

Πυλαία, Θεσσαλονίκη - Περιφ. Δήμοι

Η Πυλαία είναι προάστιο και περιοχή του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Θεσσαλονίκης (ΠΣΘ). Έχει έκταση 26.362 στρέμματα και ο πληθυσμός της, σύμφωνα με την Απογραφή του 2011, ... 34.625 κατοίκους.[1] Απετέλεσε ξεχωριστό Δήμο έως το 2011, οπότε συστήθηκε ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη, που αποτελεί τον μεγαλύτερο σε έκταση Δήμο του ΠΣΘ.

Η Πυλαία συνορεύει ανατολικά με το Πανόραμα, το οποίο υπάγεται στον ίδιο δήμο, και δυτικά με τον Δήμο Καλαμαριάς και τον Δήμο Θεσσαλονίκης.
Η αρχαία ονομασία της Πυλαίας είναι Στρέψα, ενώ κατά τη Βυζαντινή εποχή και την Τουρκοκρατία ήταν γνωστή ως Καπουτζήδα, που σημαίνει καστροφύλακες. Σε όλη τη διάρκεια της οθωμανικής κυριαρχίας ανήκε διοικητικά στο ναχιγιέ της Καλαμαριάς[2]. Το σημερινό της όνομα καθιερώθηκε από το 1927, θυμίζοντας και πάλι την ιδιότητα των κατοίκων της να φυλούν τις Πύλες της Θεσσαλονίκης. Προστάτης του χωριού είναι ο Προφήτης Ηλίας[εκκρεμεί παραπομπή]. Στην περιοχή βρίσκεται το Γήπεδο μπάσκετ ΠΑΟΚ και εδρεύουν οι ομάδες Α.Ε. Πυλαίας και Α.Μ.Ο. Εθνικός Πυλαίας.

Εμφάνιση περισσότερων Απόκρυψη

Μάθετε για το ακίνητο

Στοιχεία επικοινωνίας