Οικόπεδο Προς Πώληση

Πυλαία, Θεσσαλονίκη - Περιφ. Δήμοι

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός ακινήτου
722147
Τύπος
Οικόπεδο
Τιμή
300.000€
Εμβαδόν
2.400 τ.μ.
Τιμή / τ.μ.
125€
Απόσταση από θάλασσα
μέτρα
Περιοχή
Πυλαία, Θεσσαλονίκη - Περιφ. Δήμοι

Περίληψη

Θεσσαλονίκη, Πυλαία: Πωλείται Οικόπεδο 2400τ.μ. με κτίσμα 70τμ, βρίσκεται εκτός σχεδίου , εντός ζώνης με επιτρεπόμενη δόμηση 200τμ. Αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια , σαλόνι , κουζίνα , μπάνιο και δυο εξωτερικές αποθήκες 15τ.μ. Διαθέτει δάπεδα απο πλακάκι και κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια , επίσης διαθέτει δύο κλιματιστικά και αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου.Στην εξωτερική αποθήκη υπάρχει δεξαμενή νερού και γεώτρηση.  Στο οικόπεδο υπάρχουν 60 ρίζες παραγωγικές ελιές . Τιμή 300.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #722147
 

Χαρακτηριστικά

Ζώνη:
Προσανατολισμός: Ανατολικός
Αγροτική χρήση: Ναι

Τοποθεσία ακινήτου

Συγκοινωνία
Σχολεία

Σχετικά ακίνητα

Λίγα λόγια για την περιοχή του ακινήτου

Πυλαία, Θεσσαλονίκη - Περιφ. Δήμοι

Η Πυλαία είναι προάστιο και περιοχή του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Θεσσαλονίκης (ΠΣΘ). Έχει έκταση 26.362 στρέμματα και ο πληθυσμός της, σύμφωνα με την Απογραφή του 2011, ... 34.625 κατοίκους.[1] Απετέλεσε ξεχωριστό Δήμο έως το 2011, οπότε συστήθηκε ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη, που αποτελεί τον μεγαλύτερο σε έκταση Δήμο του ΠΣΘ.

Η Πυλαία συνορεύει ανατολικά με το Πανόραμα, το οποίο υπάγεται στον ίδιο δήμο, και δυτικά με τον Δήμο Καλαμαριάς και τον Δήμο Θεσσαλονίκης.
Η αρχαία ονομασία της Πυλαίας είναι Στρέψα, ενώ κατά τη Βυζαντινή εποχή και την Τουρκοκρατία ήταν γνωστή ως Καπουτζήδα, που σημαίνει καστροφύλακες. Σε όλη τη διάρκεια της οθωμανικής κυριαρχίας ανήκε διοικητικά στο ναχιγιέ της Καλαμαριάς[2]. Το σημερινό της όνομα καθιερώθηκε από το 1927, θυμίζοντας και πάλι την ιδιότητα των κατοίκων της να φυλούν τις Πύλες της Θεσσαλονίκης. Προστάτης του χωριού είναι ο Προφήτης Ηλίας[εκκρεμεί παραπομπή]. Στην περιοχή βρίσκεται το Γήπεδο μπάσκετ ΠΑΟΚ και εδρεύουν οι ομάδες Α.Ε. Πυλαίας και Α.Μ.Ο. Εθνικός Πυλαίας.

Εμφάνιση περισσότερων Απόκρυψη

Μάθετε για το ακίνητο

Στοιχεία επικοινωνίας