Μεζονέτα Προς Πώληση

Περαία, Θερμαϊκός, Θεσσαλονίκη - Περιφ. Δήμοι

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός ακινήτου
722894
Τύπος
Μεζονέτα
Τιμή
160.000€
Εμβαδόν
150 τ.μ.
Τιμή / τ.μ.
1.067€
Υπνοδωμάτια
3
Έτος κατασκευής
1996
Περιοχή
Περαία, Θερμαϊκός, Θεσσαλονίκη - Περιφ. Δήμοι

Περίληψη

Θερμαϊκός, Περαία: Πωλείται  Μεζονέτα 150τ.μ. σε ισόγειο 3 επιπέδων με ατομική θέρμανση. Αποτελείται από 3 δωμάτια, 2 σαλονοκουζίνες, μπάνιο και 1 WC. Είναι κατασκευασμένη το 1996 και διαθέτει κουφώματα αλουμινίου. Το ακίνητο έχει την παρακάτω διαρρύθμιση χώρων:ΙΣΟΓΕΙΟ: 50 τμ, ΣΑΛΟΝΙ-ΚΟΥΖΙΝΑ ΑΠΟΘΗΚΗ1ος ΟΡΟΦΟΣ : 50 τμ, ΣΑΛΟΝΙ ΜΕ ΤΖΑΚΙ-ΚΟΥΖΙΝΑ-WC2ος : 50 τμ, 3Δ - ΜΠΑΝΙΟ +ΣΟΦΙΤΑ ΜΕ ΣΚΑΛΑ Στο ισόγειο σαλόνι με αυλή που έχει θέα στο πάρκο, μικρή κουζίνα, αποθήκη για πλυντήριο και στεγνωτήριο, στον πρώτο όροφο σαλόνι με τζάκι, μεγάλο μπαλκόνι με απεριόριστη θέα στο πάρκο, κουζίνα με μπαλκόνι και ελεύθερη πρόσβαση στον πίσω ακάλυπτο χώρο, και τουαλέτα. Στον δεύτερο όροφο τρία δωμάτια τα δυο με μπαλκόνι, μπάνιο, σοφίτα 50m2 με πτυσσόμενη σκάλα για αποθηκευτικό χώρο. Πλαστικά κουφώματα ανακλινόμενα με σίτες, τέσσερα air condition . Τιμή 160.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #722894

Χαρακτηριστικά

Όροφος: Ισόγειο
Επίπεδα: 3
Υπνοδωμάτια: 3
Μπάνια: 1
WC: 1
Σαλοκουζίνες: 2
Θέρμανση: Ατομική
Κουφώματα: Αλουμινίου
Ενδοδαπέδια θέρμανση
Απόσταση από Θάλασσα: 870m

Τοποθεσία ακινήτου

Συγκοινωνία
Σχολεία

Λίγα λόγια για την περιοχή του ακινήτου

Θερμαϊκός, Θεσσαλονίκη - Περιφ. Δήμοι

Ο Θερμαϊκός Κόλπος είναι ο μεγαλύτερος κόλπος του Αιγαίου πελάγους. Βρέχει τη Θεσσαλονίκη στο βορειότερο σημείο του, την Πιερία και ένα τμήμα του Νομού Λαρίσης ... και τη Χαλκιδική στα ανατολικά. Το πλάτος του κυμαίνεται από 5 χιλιόμετρα στην περιοχή της Θεσσαλονίκης μέχρι 50 στο νοτιότερο τμήμα του. Στον Θερμαϊκό εκβάλλουν οι ποταμοί Αξιός, Αλιάκμονας, Λουδίας, Γαλλικός ,Πηνειός και Δενδροπόταμος, καθώς και αρκετοί μικρότεροι. Στις δυτικές του ακτές δεσπόζουν τα Πιέρια όρη και ο Όλυμπος. Οι ακτές του συγκεντρώνουν μερικές από τις ομορφότερες παραλίες της Ελλάδας, τις οποίες επισκέπτεται μεγάλος αριθμός τουριστών.
Πήρε το όνομά του από την Αρχαία Θέρμη, πόλη που βρισκόταν στην θέση της σημερινής Θεσσαλονίκης. Από τους Ρωμαίους ονομαζόταν Thermaicus ή Thermaeus sinus (Θερμαϊκός κόλπος) ή Macedonicus sinus (Μακεδονικός κόλπος).

Εμφάνιση περισσότερων Απόκρυψη

Μάθετε για το ακίνητο

Στοιχεία επικοινωνίας