Μονοκατοικία Προς Πώληση

Πεύκα, Θεσσαλονίκη - Περιφ. Δήμοι

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός ακινήτου
724349
Τύπος
Μονοκατοικία
Τιμή
500.000€
Εμβαδόν
272 τ.μ.
Τιμή / τ.μ.
1.838€
Υπνοδωμάτια
4
Έτος κατασκευής
1995
Περιοχή
Πεύκα, Θεσσαλονίκη - Περιφ. Δήμοι

Περίληψη

Θεσσαλονίκη, Πεύκα: Πωλείται Μονοκατοικία 272τ.μ. σε  οικόπεδο 782τ.μ. με υπόλοιπο δόμησης. Αναπτύσσετσι  σε 4 επίπεδα. Το ισόγειο με είσοδο από τον δρόμο, απότελλειται από μεγάλο σαλόνι, τραπεζαρία, χωριστυή μεγάλη κουζίνα και Wc επισκεπτών. Στον πρώτο όροφο έχουμε 3 μεγάλα δωμάτια και μπάνιο. την σοφίτα υπάρχει ένα επιπλέον δωμάτιο. Όλοι οι χώροι είναι πολύ φωτεινοί με θέα προς την θάλασσα. Επιπλέον υπάρχει και δεύτερο ισόγειο 72τμ, με είσοδο από τον κήπο. Η μονοκατοικία διαθέτει, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, ατομικό θέρμανση πετρελαίου με έυκολη μετατροπή σε αέριου, τζάκι, και 2 θέσεις στάθμευσής. Τιμή 500.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #724349

Χαρακτηριστικά

Όροφος: Ισόγειο
Επίπεδα:
Υπνοδωμάτια: 4
Μπάνια: 2
WC: 3
Θέρμανση: Ατομική
Πετρέλαιο
Κουφώματα: Αλουμινίου
Διπλά τζάμια
Τύπος δαπέδων: Μάρμαρο
Εμβαδό οικοπέδου: 782 τ.μ.
Σοφίτα
Θέση στάθμευσης
Κήπος
Θωρακισμένη πόρτα
Θέα: Θάλασσα

Τοποθεσία ακινήτου

Συγκοινωνία
Σχολεία

Λίγα λόγια για την περιοχή του ακινήτου

Πεύκα, Θεσσαλονίκη - Περιφ. Δήμοι

Τα Πεύκα (επίσημα, αναφέρεται συχνά και ως Ρετζίκι), αποτελούν προάστιο της Θεσσαλονίκης και δημοτική ενότητα του Δήμου Νεαπόλεως - Συκεών και εντάσσεται στο πολεοδομικό συγκρότημα ... από το κέντρο της Θεσσαλονίκης μόλις 6 χλμ.Το 1914 εμφανίστηκαν στο Ρετζίκι και οι πρώτες τέσσερις οικογένειες προσφύγων, που έχτισαν τα μικρά σπίτια τους και δημιούργησαν λαχανόκηπους και κάποια κοτέτσια.

Το 1922 οι οικογένειες των κτηνοτρόφων, κυρίως από τα Λιβάδια Κιλκίς, εγκαταστάθηκαν μόνιμα και την ίδια χρονιά κατοχύρωσαν δικαιώματα για τις εκτάσεις που είχαν δημιουργήσει τους τόπους βοσκής για τα κοπάδια τους.

Μικρασίατες πρόσφυγες εγκαταστάθηκαν στο Ρετζίκι το 1925 και έτσι ο πληθυσμός του οικισμού αυξήθηκε σημαντικά. Τους πρόσφυγες εγκατέστησε η υπηρεσία εποικισμού με τη φροντίδα της οποίας τους δόθηκε η δυνατότητα, να ανεγείρουν σπίτια και να αποκτήσουν κλήρο. Στο σύνολό τους οι πρόσφυγες, κατάγονταν από περιοχές της Μικράς Ασίας.

Εμφάνιση περισσότερων Απόκρυψη

Μάθετε για το ακίνητο

Στοιχεία επικοινωνίας