Μονοκατοικία Προς Πώληση

Νέα Ποτίδαια, Μουδανιά, Χαλκιδική

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός ακινήτου
725822
Τύπος
Μονοκατοικία
Τιμή
200.000€
Εμβαδόν
90 τ.μ.
Τιμή / τ.μ.
2.222€
Υπνοδωμάτια
4
Έτος κατασκευής
2008
Περιοχή
Νέα Ποτίδαια, Μουδανιά, Χαλκιδική

Περίληψη

Μουδανιά, Νέα Ποτίδαια: Πωλείται Μονοκατοικία 90τ.μ. σε 1000τ.μ. οικόπεδο σε ισόγειο 2 επιπέδων με αυτόνομη θέρμανση ρεύματος. Αποτελείται από 4 δωμάτια, 2 κουζίνες, 2 σαλόνια, Κήπο, 2 μπάνια και 1 WC. Είναι κατασκευασμένη το 2008 και προσφέρει υπέροχη θέα στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας. Διαθέτει βεράντα, πόρτα ασφαλείας, ηλιακό θερμοσίφωνα, playroom. Είναι ιδανική για οικογένειες και επιτρέπονται τα κατοικίδια. Τιμή 200.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #725822

Χαρακτηριστικά

Όροφος: Ισόγειο
Επίπεδα: 2
Υπνοδωμάτια: 4
Μπάνια: 2
WC: 1
Κουζίνες: 2
Σαλόνια: 2
Θέρμανση: Αυτόνομη
Μέσο θέρμανσης: Ρεύμα
Εμβαδό οικοπέδου: 1000 τ.μ.
Εξοχική κατοικία
Ιδανικό για οικογένειες
Βεράντα
Θέση στάθμευσης
Κήπος
Playroom
Πόρτα ασφαλείας
Ηλιακός θερμοσίφωνας
Θέα
Προσανατολισμός: Ανατολικός

Τοποθεσία ακινήτου

Συγκοινωνία
Σχολεία

Λίγα λόγια για την περιοχή του ακινήτου

Μουδανιά, Χαλκιδική

Τα Νέα Μουδανιά (συχνά αναφέρονται άτυπα και ως Μουδανιά) είναι κωμόπολη και έδρα του Καλλικρατικού Δήμου Νέας Προποντίδας του νομού Χαλκιδικής. Στην απογραφή του 2011 ... κατοίκους, κάτι που κάνει τα Νέα Μουδανιά την μεγαλύτερη πληθυσμιακά κωμόπολη της Χαλκιδικής. Η απόστασή τους από τη Θεσσαλονίκη είναι 54 χιλιόμετρα. Οι κάτοικοι ασχολούνται με τις τουριστικές επιχειρήσεις και με την αλιεία. Μαζί με τη Νέα Μηχανιώνα η κωμόπολη αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα αλιευτικά κέντρα στην Κεντρική Μακεδονία. Θέλοντας να δείξουν τη διαχρονική σημασία που έχει το ψάρεμα για τη ζωή τους, οι κάτοικοι ίδρυσαν το 2002 το Μουσείο Παραδοσιακών Σκαφών και Εργαλείων, το οποίο βρίσκεται στο λιμάνι των Νέων Μουδανιών. Η ιχθυόσκαλα της παραλίας είναι μία από τις μεγαλύτερες της Μεσογείου[1] και διακινεί τόνους γαύρου και σαρδέλας, εντός και εκτός Ελλάδας.

Τα Νέα Μουδανιά είναι το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Χαλκιδικής και ανάμεσα στα εμπορικά καταστήματα ο επισκέπτης μπορεί να βρει, τράπεζες, ταχυδρομείο, το Λαογραφικό μουσείο "Βιθυνία", το Μουσείο Αλιευτικών σκαφών και εργαλείων, Πολιτιστικούς συλλόγους, ναυτικό όμιλο, σχολεία (6 νηπιαγωγεία, 4 Δημοτικά, 2 Γυμνάσια , 2 Λύκεια και λειτουργεί παράρτημα των ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης) και δημόσιες υπηρεσίες. Στην κωμόπολη λειτουργεί μία φορά την εβδομάδα (κάθε Τετάρτη) η μεγαλύτερη υπαίθρια λαϊκή αγορά της Χαλκιδικής.


.
Στα Νέα Μουδανιά δραστηριοποιείται ο ΠΟΜ, ποδοσφαιρικός σύλλογος, που αγωνίζεται στην Δ΄ εθνική κατηγορία αλλά και μια ομάδα της Α2 στην πετοσφαίριση, η Σκακιστική Ακαδημία Μουδανιών που αγωνίζεται στην Α' κατηγορια Θεσ/νικης και ο Ναυτικός Όμιλος Μουδανιών με πλούσια αγωνιστική δράση.

Εμφάνιση περισσότερων Απόκρυψη

Μάθετε για το ακίνητο

Στοιχεία επικοινωνίας