Κατάστημα Προς Πώληση

Πυλαιώτικα, Πυλαία, Θεσσαλονίκη - Περιφ. Δήμοι

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός ακινήτου
727397
Τύπος
Κατάστημα
Τιμή
2.000.000€
Εμβαδόν
362 τ.μ.
Τιμή / τ.μ.
5.525€
Έτος κατασκευής
2012
Περιοχή
Πυλαιώτικα, Πυλαία, Θεσσαλονίκη - Περιφ. Δήμοι

Περίληψη

Χαριλάου με Πυλαία Πωλέιται νεόδμητο γωνιακό κατάστημα 362 τ.μ. ισόγειο + 380 τ.μ. υπόγειο + 78 τ.μ. νόμικο πατάριι. Βρίσκεται πάνω σε κεντρικό δρόμο, υψηλής κυκλοφορίας αυτοκινήτων0, με 27 μέτρα  πρόσοψη στον κεντρικο. Το κατάστημα βρίσκεται σε σημείο υψηλής προβολής, κοντά σε μελλοντική στάση μετρό. Προσφέρεται για κάθε χρήση Τιμή 2.000.000 ευρώ. Κωδικός Ακινήτου: #727397

Χαρακτηριστικά

Όροφος: Ισόγειο
Επίπεδα: 3
Χώροι: 0
WC: 2
Νεόδμητο
Θέρμανση: Ατομική
Φυσικό αέριο
Τύπος δαπέδων: Πλακάκι
Γωνιακό
Πρόσοψης
Διαμπερές
Φωτεινό
Ενεργειακή κλάση: Γ

Τοποθεσία ακινήτου

Συγκοινωνία
Σχολεία

Λίγα λόγια για την περιοχή του ακινήτου

Πυλαία, Θεσσαλονίκη - Περιφ. Δήμοι

Η Πυλαία είναι προάστιο και περιοχή του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Θεσσαλονίκης (ΠΣΘ). Έχει έκταση 26.362 στρέμματα και ο πληθυσμός της, σύμφωνα με την Απογραφή του 2011, ... 34.625 κατοίκους.[1] Απετέλεσε ξεχωριστό Δήμο έως το 2011, οπότε συστήθηκε ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη, που αποτελεί τον μεγαλύτερο σε έκταση Δήμο του ΠΣΘ.

Η Πυλαία συνορεύει ανατολικά με το Πανόραμα, το οποίο υπάγεται στον ίδιο δήμο, και δυτικά με τον Δήμο Καλαμαριάς και τον Δήμο Θεσσαλονίκης.
Η αρχαία ονομασία της Πυλαίας είναι Στρέψα, ενώ κατά τη Βυζαντινή εποχή και την Τουρκοκρατία ήταν γνωστή ως Καπουτζήδα, που σημαίνει καστροφύλακες. Σε όλη τη διάρκεια της οθωμανικής κυριαρχίας ανήκε διοικητικά στο ναχιγιέ της Καλαμαριάς[2]. Το σημερινό της όνομα καθιερώθηκε από το 1927, θυμίζοντας και πάλι την ιδιότητα των κατοίκων της να φυλούν τις Πύλες της Θεσσαλονίκης. Προστάτης του χωριού είναι ο Προφήτης Ηλίας[εκκρεμεί παραπομπή]. Στην περιοχή βρίσκεται το Γήπεδο μπάσκετ ΠΑΟΚ και εδρεύουν οι ομάδες Α.Ε. Πυλαίας και Α.Μ.Ο. Εθνικός Πυλαίας.

Εμφάνιση περισσότερων Απόκρυψη

Μάθετε για το ακίνητο

Στοιχεία επικοινωνίας