Διαμέρισμα Προς Πώληση

40 Εκκλησιές, Θεσσαλονίκη - Κέντρο

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός ακινήτου
729316
Τύπος
Διαμέρισμα
Τιμή
142.500€
Εμβαδόν
47 τ.μ.
Τιμή / τ.μ.
3.032€
Υπνοδωμάτια
1
Έτος κατασκευής
Υπό Κατασκευή
Περιοχή
40 Εκκλησιές, Θεσσαλονίκη - Κέντρο

Περίληψη

Θεσσαλονίκη, 40 Εκκλησιές: ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ, ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ Πωλείται Διαμέρισμα 47,5τ.μ. στον 1ο όροφο, με ατομική θέρμανση φυσικού αερίου. Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, 1 σαλονοκουζίνα, και μπάνιο. Διαθέτει αποθήκη, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και θωρακισμένη πόρτα, Το ακίνητο προτείνεται ως επενδυτικό. Είναι ιδανικό για φοιτητές ή εργαζόμενους. Τιμή 142.500€ | Κωδικός Ακινήτου: #729316

Χαρακτηριστικά

Όροφος: 1
Επίπεδα:
Υπνοδωμάτια: 1
Μπάνια: 1
Σαλοκουζίνες: 1
Θέρμανση: Ατομική
Φυσικό αέριο
Κουφώματα: Αλουμινίου
Διπλά τζάμια
Ιδανικό για φοιτητές
Ιδανικό για εργαζόμενους
Ασανσέρ
Θωρακισμένη πόρτα
Aποθήκη
Ενεργειακή κλάση: Β+
Επενδυτικό

Τοποθεσία ακινήτου

Συγκοινωνία
Σχολεία

Λίγα λόγια για την περιοχή του ακινήτου

40 Εκκλησιές, Θεσσαλονίκη - Κέντρο

Οι Σαράντα Εκκλησίες αποτελούν συνοικία του Δήμου Θεσσαλονίκης, η οποία ανήκει στην 1η Δημοτική Κοινότητα. Ο συνοικισμός δημιουργήθηκε μετά την ανταλλαγή πληθυσμών τη δεκαετία του ... πρόσφυγες των Σαράντα Εκκλησιών της Ανατολικής Θράκης, εξ ου και η oνομασία της.

Τα οδωνύμια της περιοχής ειναι αφιερωμένα σε πόλεις της Ανατολικής Θράκης και της Ανατολικής Ρωμυλίας (Βόρειας Θράκης) όπως: Σκοπού, Ραιδεστού, Κεσσάνης, Αγαθουπόλεως, Βασιλικού, Αγίου Στεφάνου. Άλλα οδωνύμια είναι αφιερωμένα σε προσωπικότητες της Ανατολικής Θράκης και της Ανατολικής Ρωμυλίας (Βόρειας Θράκης) όπως: Γεωργίου Βιζυηνού (πεζογράφος, ποιητής και λόγιος) Ο Γεώργιος Βιζυηνός (πραγματικό ονοματεπώνυμο Γεώργιος Μιχαήλ Σύρμας ή Μιχαηλίδης, Βιζύη, 8 Μαρτίου 1849[3] – Αθήνα, 15 Απριλίου 1896 (47 ετών), ήταν Έλληνας πεζογράφος, ποιητής και λόγιος. Θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ελληνικής λογοτεχνίας.και Στίλπωνος Κυριακίδου (καθηγητή λαογραφίας του Α.Π.Θ.).

Στην περιοχή βρίσκονται τρεις από τις πέντε Φοιτητικές Εστίες, το τμήμα Σεισμολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών, το Εθνικό Κολυμβητήριο, η Περιφερειακή Δημοτική Βιβλιοθήκη Σαράντα Εκκλησιών, ο παλαιός ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου που κτίσθηκε από τους πρόσφυγες και ο νεότερος μεγάλος ναός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Εμφάνιση περισσότερων Απόκρυψη

Μάθετε για το ακίνητο

Στοιχεία επικοινωνίας