Η εταιρεία μας

Στην εταιρεία Cozy Real Estate έχουμε σχεδιάσει ολοκληρωμένες και σύγχρονες κτηματομεσιτικές υπηρεσίες και καλύπτουμε ένα ευρύ φάσμα εξυπηρέτησης πελατών.     

Οι κτηματομεσίτες, οι νομικοί μας σύμβουλοι και  οι μηχανικοί της ομάδας μας αναλαμβάνουν ενοικιάσεις, πωλήσεις και ανακαινίσεις κατοικίας και επαγγελματικής στέγης, ενώ σε περίπτωση που είστε ιδιοκτήτης οικοπέδου και ενδιαφέρεστε για αντιπαροχή ή διαθέτετε επενδυτικό ακίνητο θα σχεδιάσουμε με εσάς και για εσάς ένα εξατομικευμένο πλάνο αξιοποίησης. 
  

Διαχειριζόμαστε ένα δυναμικό χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει όλων των κατηγοριών τα ακίνητα. Ό,τι και αν αναζητάτε εμείς μέσα από την πολύχρονη εμπειρία μας και την συνεχή ενημέρωση στις εξελίξεις του κτηματομεσιτικού κλάδου στην Ελλάδα, θα σας παρέχουμε συμβουλές και τις πληροφορίες για να επιτύχετε τους στόχους σας.  
          

Δωρεάν αξιολόγηση και προβολή των ακινήτων   
Πάνω από 7000 ακίνητα για να σας προτείνουμε    
Προώθηση των ακινήτων σε πάνω από 10 portals σε Ελλάδα και εξωτερικό        
Εξατομικευμένες κτηματομεσιτικές υπηρεσίες για επενδύσεις      

Έχουμε αναπτύξει ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών για να έχετε όλες τις υπηρεσίες σε ένα μέρος. Σε εμάς μπορείτε να κάνετε την νέα σας σύνδεση σε ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο, να προγραμματίσετε την μετακόμισή σας, να ενημερωθείτε και να πάρετε στεγαστικά δάνεια και ασφάλειες και να έρθετε σε επαφή με επιλεγμένους επαγγελματίες όπως δικηγόρους, συμβολαιογράφους, αρχιτεκτονικά γραφεία και διακοσμητές.    

Με μία ομάδα 20 εξειδικευμένων στελεχών και 2 γραφεία στην Θεσσαλονίκη συνεχίζουμε από το 2016 να εξελισσόμαστε και να αναπτυσσόμαστε.    

Let us guide you home.  
Cozy Real Estate