Studio Προς Πώληση

40 Εκκλησιές, Θεσσαλονίκη - Κέντρο

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός ακινήτου
728439
Τύπος
Studio
Τιμή
86.000€
Εμβαδόν
33 τ.μ.
Τιμή / τ.μ.
2.606€
Έτος κατασκευής
2008
Περιοχή
40 Εκκλησιές, Θεσσαλονίκη - Κέντρο

Περίληψη

Θεσσαλονίκη, 40 Εκκλησιές: Πωλείται ήσυχο Studio 33τ.μ.  στον 1ο όροφο με όψη στον κήπο της πολυκατοικίας, με ασανσέρ κ με αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου. Είναι μονόχωρο και αποτελείται από σαλοκουζίνα στην οποία υπάρχει η ηλεκτρική κουζίνα, καινούριο ψυγείο και πλήρες μπάνιο με ντουζιέρα κ θέση για πλυντήριο ρούχων. Είναι κατασκευασμένο το 2008 και διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, δάπεδα από πλακάκι,πόρτα ασφαλείας,υπόγεια αποθήκη 5τμ... Είναι ιδανικό για φοιτητές γιατί η Απόσταση από τα πανεπιστήμια είναι περίπου 500m ... Τιμ 86000€ | Κωδικός Ακινήτου: #728439

Χαρακτηριστικά

Όροφος: 1
Επίπεδα: 1
Υπνοδωμάτια: 0
Μπάνια: 1
Θέρμανση: Αυτόνομη
Φυσικό αέριο
Ηλεκτρικές συσκευές
Κουφώματα: Αλουμινίου
Διπλά τζάμια
Τύπος δαπέδων: Πλακάκι
Ιδανικό για φοιτητές
Πολυτελής κατοικία
Ασανσέρ
Σίτες
Aποθήκη
Ενεργειακή κλάση: Γ
Προσανατολισμός: Ανατολικομεσημβρινός

Τοποθεσία ακινήτου

Συγκοινωνία
Σχολεία

Λίγα λόγια για την περιοχή του ακινήτου

40 Εκκλησιές, Θεσσαλονίκη - Κέντρο

Οι Σαράντα Εκκλησίες αποτελούν συνοικία του Δήμου Θεσσαλονίκης, η οποία ανήκει στην 1η Δημοτική Κοινότητα. Ο συνοικισμός δημιουργήθηκε μετά την ανταλλαγή πληθυσμών τη δεκαετία του ... πρόσφυγες των Σαράντα Εκκλησιών της Ανατολικής Θράκης, εξ ου και η oνομασία της.

Τα οδωνύμια της περιοχής ειναι αφιερωμένα σε πόλεις της Ανατολικής Θράκης και της Ανατολικής Ρωμυλίας (Βόρειας Θράκης) όπως: Σκοπού, Ραιδεστού, Κεσσάνης, Αγαθουπόλεως, Βασιλικού, Αγίου Στεφάνου. Άλλα οδωνύμια είναι αφιερωμένα σε προσωπικότητες της Ανατολικής Θράκης και της Ανατολικής Ρωμυλίας (Βόρειας Θράκης) όπως: Γεωργίου Βιζυηνού (πεζογράφος, ποιητής και λόγιος) Ο Γεώργιος Βιζυηνός (πραγματικό ονοματεπώνυμο Γεώργιος Μιχαήλ Σύρμας ή Μιχαηλίδης, Βιζύη, 8 Μαρτίου 1849[3] – Αθήνα, 15 Απριλίου 1896 (47 ετών), ήταν Έλληνας πεζογράφος, ποιητής και λόγιος. Θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ελληνικής λογοτεχνίας.και Στίλπωνος Κυριακίδου (καθηγητή λαογραφίας του Α.Π.Θ.).

Στην περιοχή βρίσκονται τρεις από τις πέντε Φοιτητικές Εστίες, το τμήμα Σεισμολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών, το Εθνικό Κολυμβητήριο, η Περιφερειακή Δημοτική Βιβλιοθήκη Σαράντα Εκκλησιών, ο παλαιός ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου που κτίσθηκε από τους πρόσφυγες και ο νεότερος μεγάλος ναός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Εμφάνιση περισσότερων Απόκρυψη

Μάθετε για το ακίνητο

Στοιχεία επικοινωνίας