Διαμέρισμα Προς Πώληση

Βυζάντιο, Θεσσαλονίκη - Κέντρο

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός ακινήτου
731017
Τύπος
Διαμέρισμα
Τιμή
390.000€
Εμβαδόν
125 τ.μ.
Τιμή / τ.μ.
3.120€
Υπνοδωμάτια
3
Έτος κατασκευής
Υπό Κατασκευή
Περιοχή
Βυζάντιο, Θεσσαλονίκη - Κέντρο

Περίληψη

Βυζάντιο πωλείται οροφοδιαμέρισμα 125 τμ σε υπό ανέγερση οικοδομή.Εκτος όροφος εμπρόσθιο και διαμπερές με ανετα μπαλκόνια και ανοιχτωσιά.Αποτελείται από τρία υπνοδωμάτιο,σαλονοκουζίνα  μπάνιο και βοηθητικό wc..Διαθέτει ατομική θέρμανση φυσικού αερίου,συγκεκριμένη  θέση στάθμευσης,συνθετικά κουφώματα Alumil με τριπλά τζάμια,θωρακισμένη πόρτα,δάπεδα από πλακάκι.Ιδανικό ακίνητο για  ιδιοκατοίκηση σε νεόδμητη οικοδομή σύγχρονης αισθητικής,Α ενεργειακής κλάσης.Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές από προηγούμενες κατασκευές της τεχν. εταιρίας. 390.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #731017

Χαρακτηριστικά

Όροφος: 6
Επίπεδα:
Υπνοδωμάτια: 3
Μπάνια: 1
WC: 1
Σαλοκουζίνες: 1
Νεόδμητο
Θέρμανση: Ατομική
Φυσικό αέριο
Κουφώματα: Συνθετικά
Διπλά τζάμια
Τύπος δαπέδων: Πλακάκι
Ασανσέρ
Πρόσοψης
Θέση στάθμευσης
Θωρακισμένη πόρτα
Διαμπερές
Φωτεινό
Aποθήκη
Πλακάκι

Τοποθεσία ακινήτου

Συγκοινωνία
Σχολεία

Σχετικά ακίνητα

Λίγα λόγια για την περιοχή του ακινήτου

Βυζάντιο, Θεσσαλονίκη - Κέντρο

Το Βυζάντιο είναι μία ανατολική περιοχή, του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης. Την ονομασία του Βυζάντιο, την έχει πάρει εξαιτίας των Ελλήνων προσφύγων που εγκαταστάθηκαν στις ... 20ου αιώνα στην περιοχή.

Στη σημερινή εποχή, το "Βυζάντιο" είναι συνοικία του δήμου Καλαμαριάς , καθώς ανήκει διοικητικά στον εν λόγω δήμο. Η περιοχή του Βυζαντίου είναι μικρή σε έκταση, συγκριτικά με τις υπόλοιπες περιοχές του δήμου, όπως του κέντρου της Καλαμαριάς ή της Νέας Κρήνης, και αποτελεί το δυτικό σύνορο του δήμου με το δήμο Θεσσαλονίκης.

Εμφάνιση περισσότερων Απόκρυψη

Μάθετε για το ακίνητο

Στοιχεία επικοινωνίας